Alles over sprookjeslampen voor uw interieur

Mensen die houden van Spartaan minimalistisch interieur kunnen ophouden met lezen. Dit artikel is niet voor die personen bedoeld. Maar iedereen die houdt van wat extra’s, van sfeer, van karakter, opgelet we gaan in dit artikel behandelen de zogenaamde sprookjeslamp ook wel de oosterse lamp genaamd. Dit is een lamp met de hand vervaardigd uit landen zoals voornamelijk Egypte en Marokko en India. We hebben het hier niet over een dertien in een dozijn lamp van IKEA o.i.d. maar echt unieke aparte karaktervolle lampen. Niet alleen het uiterlijk van de lamp zelf, maar ook qua licht dat deze projecteert.

Het geweldige aan de sprookjeslamp is dat met relatief lage uitgave en makkelijk te installeren men de sfeer in de kamer waar men de lamp plaatst, in een klap totaal transformeert. Dat is de magie van de sprookjeslamp in een notendop.

Het probleem is alleen hoe kom je aan zo een lamp. Er is veel namaak te koop. Dat wil je niet hebben. Je wilt echt de authentieke originele handgemaakte doch fair trade lampen uit genoemde landen. Maar als niet expert zijnde hoe maak je onderscheid? Om die reden zouden we afraden om op Marktplaats iets te kopen. Of willekeurige winkels. Een adresje waar we ervaring mee hebben in Nederland en waar we van kunnen garanderen dat het de real deal is, Ghalia.nl, authentieke oosterse lampen. De lampen hier worden op fair trade wijze verworven en geïmporteerd vanuit Egypte. Alsmede zijn er Turkse mozaïek lampen beschikbaar. Ben je specifiek op zoek naar een hanglamp, dan kan men deze hier bezichtigen: Ghalia assortiment oosterse hanglamp. Een hanglamp is de beste keuze in meeste gevallen dan heb je maximaal profijt van het lichtspel van deze bijzondere lamp en wordt dan geprojecteerd over de hele kamer waar men kies om deze op te hangen. Maar ook wand en tafellampen kunnen een goede keuze zijn, dat ligt maar net aan uw interieur.