Uw badkamer inrichten, wat zijn de opties?

Wellnes badkamer

Na een lange dag werken is er niets zo lekker als een heerlijk warm bad. Heeft u geen bad en bent u toch opzoek naar een bad voor in uw badkamer? Dan heeft u keuze uit een aantal baden, groot en klein. In dit artikel zet de badkamerspecialist van Badkamer Expres uit Limburg de opties voor u op een rijtje. Heeft u al een keuze gemaakt voor een bepaald designbad, wellnessbad of ligbad? Deze zijn tot een simpele en een luxe variant te verkrijgen. De eerste tip die wij u geven: Let bij het aanschaffen van een bad goed op de afmetingen van uw badkamer, in een showroom lijkt de inrichting meestal een stuk kleiner gezien de omgeving vaak ruimer is. Een beetje ruimte in uw bakamer is wel prettig.

Designbad

Voor een designbad heeft u een grote badkamer nodig. Het vrijstaand designbad komt hier dan goed tot zijn recht. Deze baden worden alleen van hoogstaande materialen gemaakt. Hierbij kunt u denken aan graniet, lava of marmer. Alleen de beste materialen en de beste afwerking.

Wellnessbad

Bij een wellnessbad moet u denken aan een jacuzzi, spa of bubbelbad, deze vallen allemaal onder het wellnessbad. Hiermee haalt u een stukje wellness in uw eigen woning. In bad gaan wordt nu wel een activiteit om een dag lang naar uit te kijken. De wellnessbaden zijn gemaakt van acryl, dit komt omdat dit heerlijk warm aanvoelt. Geniet deze week nog van een heerlijk massage door een waterpomp of van bubbels door een luchtsysteem.

Ligbad

Het ligbad wordt het meest gebruikt in de Nederlandse badkamers, dit komt omdat het een relatief klein bad is. Het bad is ook vaak voorzien van een douche om ruimte te besparen. Hebt u echter een grote badkamer, dan is het ook mogelijk om een ligbad in een vrijstaande positie te plaatsen. Een vrijstaand bad is van acryl gemaakt en is verstevigd met glasvezel. Het bad wordt uiteraard mooi afgewerkt. Vrijstaand is voor experts gemakkelijker te plaatsen. Na plaatsing hoeft u het bad dan alleen nog maar te vullen en u geniet na een drukke dag op werk van een rustgevend bad. Wilt u graag een bad laten plaatsen, laat dit dan door een expert doen. Experts werken uw bad netjes af zodat het één geheel wordt met uw badkamer.

 

Dit artikel is geschreven door de installateur van Badkamer Expres uit Limburg.