De laatste trends in kunststof kozijnen

Trends kunststof kozijnen

Zit je al langere tijd over kunststof kozijnen na te denken? Of twijfel je nog steeds of kunststof wel iets voor jou is? Misschien kunnen we je gedachten een beetje ordenen met dit rijtje laatste trends in kunststof kozijnen!

Geef je leven kleur!

Denk je bij kunststof kozijnen nog steeds aan wit? Denk opnieuw! Anno 2014 geef je je huis een leuk accentkleurtje mee. Kunststof kozijnen zijn tenslotte in vrijwel alle kleuren te leveren. Gebruik ze om je eigen unieke stijl aan het huis mee te geven. En wordt de kleur een beetje vuil, dan haal je er gewoon even een doekje met wat sop overheen. Dat staat heel anders dan hard en wit kunststof! Let er wel op dat je het niet té bont maakt. Een eventuele volgende eigenaar van jouw huis kan weleens minder van dat Hollands oranje gecharmeerd zijn.

Echtheid

De tijd is voorbij dat kunststof kozijnen er kunstmatig uitzien. De nieuwste generatie is niet per se glad en hard, maar kun je bestellen met een matte, korrelige structuur of zelfs een houtnerf. Dat ziet er meteen heel authentiek uit. Je hebt eigenlijk dus geen reden meer om toch hout te willen.

Elegantie

Geen dikke lijsten meer, maar fijne en elegante kozijnen. Ze zien eruit als hout, maar zijn veel onderhoudsvriendelijker en gaan langer mee. Bovendien: je bespaart er flink mee op je energierekening, zeker in combinatie met HR++ beglazing.

Kom het zelf zien

Heb je je de laatste tijd niet zo verdiept in kunststof kozijnen? Dan nodigen we je van harte uit om eens te komen kijken wat er zoal mogelijk is. Je zult versteld staan van de allernieuwste ontwikkelingen in kunststof kozijnen die je huis een bijzonder elegante uitstraling kunnen geven. Of het nu om een klassieke woning of om een nieuwbouwhuis gaat.