Welke diensten levert een verhuisbedrijf?

Diensten verhuisbedrijf

Als je een verhuisbedrijf inhuurt voor je verhuizing kunnen ze je vaak veel meer diensten bieden dan alleen het verhuizen van je spullen naar de nieuwe locatie. Afhankelijk van jouw wensen kunnen ze veel voor je betekenen.

Ben je benieuwd naar de verschillende diensten van een verhuisbedrijf? Lees dan snel verder, want hier vertellen we je erover!

1. Het inpakken van je spullen

Verhuizers pakken hier al je bezittingen in en labelen vervolgens de dozen zodat je alles gemakkelijk terug kan vinden. Het monteren en demonteren van kasten en ander meubilair valt hier ook onder.

2. Het inventariseren van de verhuizing

Hier kijkt het verhuisbedrijf samen met jou naar alles dat verhuisd moet worden en zo kan het bedrijf goed plannen wat wel en niet nodig is. Hierdoor voorkom je dat je teveel of juist te weinig hebt geregeld.

3. De verhuiswagen regelen en besturen

Het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat er een geschikte verhuiswagen klaar staat met een bestuurder die de inboedel van de oude naar de nieuwe locatie vervoerd.

4. De verhuiswagen laden en lossen

Verhuizers plaatsen alle ingepakte dozen en ander meubilair in de verhuiswagen op een efficiënte manier. Vervolgens halen ze het ook wee uit de verhuiswagen.

5. het vastzetten van je spullen

De verhuizers zorgen ervoor dat al je spullen goed in de verhuiswagen vastzitten zodat niks kan gaan beschadigen.

6. spullen op de juiste plek zetten bij de nieuwe locatie

Als je weet welke dozen naar welke ruimtes gebracht moeten worden helpen de verhuizers hiermee. Ze kunnen de dozen naar de goede ruimte brengen en het meubilair en witgoed alvast op de juiste plek zetten

7. het opslaan van spullen

In sommige gevallen heb je spullen die in opslag moeten, omdat je deze niet meer nodig hebt in je nieuwe huis of omdat deze er nog niet in kunnen. Verhuisbedrijven kunnen opslagplaats bieden voor deze spullen.

Hier lees je over de voordelen van een verhuisbedrijf inschakelen.