Woontrends 2017

Woonaccessoires

Het jaar is net begonnen en daar hoort ook een nieuwe styling bij. Of we het nou willen of niet, iedereen krijgt een beetje mee van de nieuwe trends, en daarmee volg je ook indirect alle nieuwe trends. Er komen steeds meer programma’s op TV zoals VTwonen. Het lijkt meer op TV te komen dan ooit en is daarmee ook populairder dan ooit. Reuze benieuwd naar de nieuwste trends? Kijk snel verder naar de woontrends hieronder of jij je huis al hebt ingericht zoals de trends van 2017.

Warme kleuren

We gaan in 2017 veel warme kleuren gebruiken, een opmerkelijke kleur wat we veel gaan gebruiken, is de kleur groen. Vorig jaar zagen we nog veel roze tinten voorbij komen. Maar dit jaar is dat echt niet meer het geval. De kleur groen, hoe pas ik dat in mijn huis hoor ik u al denken. Zorg voor lekker veel bloemen en planten in uw huis en verf die grijze tafel is in een warme kleur bijvoorbeeld. Groene kussentjes voor op de bank, en dit jaar mag zelfs uw muur groen geverfd worden. Grijsblauw, donkerblauw en gecoat zwart kunt u ook perfect gebruiken als warme kleuren.

Natuurlijke materialen

De kleur Terracotta is dé kleur van 2017. Als u de kleur nog niet in uw huis heeft, ren dan naar de woonwinkel, of kijk snel op een online woonwinkel om de nieuwste trends vandaag nog in huis te halen. U kunt bijvoorbeeld Terracotta kleurige potten kopen met daarin, jawel de kamerplant. Wat in 2017 ook veel voorkomt is kurk, het is al een tijdje aan het groeien qua populariteit in de huiskamers van menig mensen. Maar sinds dit jaar een absolute must om iets van kurk in uw huiskamer te hebben. U kunt kurk op de muur plaatsen, maar ook voor de bovenkant van uw tafel bijvoorbeeld.

Marmer

Even een tip wat u beter niet in huis kunt halen is marmer. Marmer is dit jaar heel erg uit omdat het erg veel wordt nagemaakt. Laat marmer alsjeblieft een luxe product blijven en geen slap aftreksel.

Vloerkleden

Nu snel weer wat we wel willen in ons huis. En dat zijn vloerkleden. Nog niet in huis? Koop dan snel een vloerkleed want dit is een absolute must om in 2017 in huis te hebben. Als u de trend optimaal wil volgen, koop dan een ronde vloerkleed met een warme kleur. We nemen de ronde vorm mee uit de trend van 2016.